Pessebre 
vivent de Lleida
a Magraners
...desde 1964.
Pessebre 
vivient de lleida
lÉS MUSICAL
Pessebre 
vivent de Lleida
ÉS ECOLÒGIC

Fa 51 anys el pessebre vivent va sorgir al nostre barri com un projecte comú de veïns i veïnes de diferents realitats, diferents edats i de diferents procedències. En aquells temps difícils la participació va servir  per enriquir i potenciar el desenvolupament individual i col·lectiu,  cohesionant un grup de veïns vinguts d’aquí i d’allà convertint-los en una comunitat, el barri de Magraners.

Quan parlem del pessebre vivent de Magraners parlem de moviment, espectacle i música, on a més de trobar diferents quadres que recreen imatges, passatges i oficis de l'època, també trobem números musicals molt divertits: El caganer perseguit per uns àngels a ritme de Rock&roll, uns legionaris romans amb molt ritme, etc.

Perdre-s’ho seria una llàstima!

No podem descriure el nostre pessebre sense mencionar que és ecològic, perquè bona part dels decorats i construccions que trobem durant tot el recorregut del pessebre, estan fets amb materials reciclats i reutilitzats. Les cases han estat construïdes amb tetra-briks, o bé, amb adob i palla i altres estructures amb llaunes de refresc i palets, tansformant aquests elements en el materials bàsics i principals d’aquesta original construcció, amb uns resultats veritablement espectaculars des del punt de vista artístic.

informacio.html
+PESSEBRE.html
+PESSEBRE.html
informacio.html
concurs.html